Zašto naručiti poklon od Desiree xoxo?

Koliko ste se puta samo našli u situaciji da Vam je trebao poklon za rođendan, godišnjicu, useljenje, vjenčanje, Božić ili neku drugu prigodu, a da niste imali nikakvu ideju što biste poklonili? Htjeli ste pokloniti nešto originalno i posebno i danima ste razmišljali što. A onda, kada Vam je ideja napokon i sinula, trebalo je krenuti u potragu po dućanima. No često se znalo dogoditi da, u nedostatku vremena, u potragu za savršenim darom krenete tek nakon posla, tijekom vikenda ili u predblagdanskim groznicama, zapnete već u prometnim gužvama, zatim izgubite vrijeme tražeći parking, u dućanima naiđete na ogromne gužve, a zatim još malo vremena potrošite i stojeći u kilometarskim redovima na blagajnama.

Kada biste konačno stigli u trgovački centar s odličnom idejom što pokloniti, često se dogodilo da baš to nikako ne možete pronaći ili ste, i dalje, umorno tumarali po dućanima i tražeći neku inspiraciju gledali razne proizvode na policama dućana. Napokon, nakon nekoliko sati, kada ste konačno uspjeli pronaći dobar poklon, trebalo je  razmisliti i o tome kako ga lijepo zapakirati. Za to Vam je trebao papir za zamatanje ili odgovarajuća poklon vrećica i potraga je počinjala ispočetka… Koliko ste samo puta pomislili da barem imate čarobni štapić koji bi Vam, u trenu, u rukama stvorio savršeni poklon?

Stoga smo mi, u Desiree xoxo, odlučili biti taj čarobni štapić, štedeći Vaše živce i vrijeme. Ako Vam brzo treba originalan poklon kod nas ste na pravom mjestu! Mi smo, već nebrojeno mnogo puta, stajali na sredini dućana razbijajući glavu o savršenoj kombinaciji, uspostavili smo suradnje s ponuđačima originalnih proizvoda i usluga i razmislili o svim mogućim kombinacijama poklon paketa te ih uskladili s prikladnim pakiranjima. Također, možemo Vam složiti poklon prema sklonostima osobe, npr. ako znate da osoba kojoj darujete ima neki svoj hobi ili da voli baš tu jednu vrstu slatkiša, kao što je to slučaj kod naše Zvončice, koja beskrajno obožava makrone.

Samo nam se obratite i pružite nam nekoliko informacija o osobi i prigodi kojom darujete, te ćemo Vam ponuditi nekoliko prijedloga između kojih možete izabrati. Originalan poklon nigdje nećete brže naći.

Zašto da se mučite kada imate nas! 😉

Vaš Desiree xoxo tim

Izbornik