Pokloni za profesore/ice, učitelje/ice i odgajatelje/ice

Sjećam se, kao da je bilo jučer, tog vrućeg lipanjskog dana i zadnjeg dana te školske godine. Sa svojim razredom, kojem sam bila razrednica na zamjeni, sjedila sam na deki u školskom dvorištu, odbrojavajući minute zadnjeg školskog sata. Djevojčice su sjedile sa mnom i brbljale o nesretnim ljubavima i planovima za ljeto, a dječaci su se vrzmali po školskom igralištu. U jednom trenutku, cijeli razred me okružio, smijuljeći se i međusobno se gurkajući laktovima. Predsjednica razreda mi je prišla, noseći u rukama dar za kraj školske godine. Znala sam da je to baš njihov dar, potajno smišljen možda mjesecima prije, a ne dar koji su izabrali njihovi roditelji. Dar od srca, prepun iskrenih emocija. Te je godine Severinina Štikla završila na Eurosongu, a njima je, znajući da obožavam cipele s visokom petom palo na pamet da mi kupe štikle i pripadajuću torbu prepunu bombona. Plakali su oni, plakala sam ja. A zatim su mi uzbuđeno i svi u jedan glas brbljali o pustolovini nabavke dara.

Već dugo ne radim u osnovnoj školi, ali rado se i sa sjetom sjetim svojih učenika iz razredništva. Ne moram niti reći da je to bio najbolji dar koji sam u životu primila od svojih malih učenika.

I nekako vjerujem da nisu potrebni luksuzni satovi, nakit, zlato i veliki pokloni koje ćete darovati omiljenom profesoru ili profesorici.

Nakon ove, još jedne, iznimno izazovne školske godine u kojima su učitelji i profesori davali sve od sebe, zahvalite im kreativnim, originalnim poklonom koji će ih raznježiti.

Kreativne okvire, postere, personalizirane poklone i poklon kutije za kraj školske godine kreiramo sa srcem.

Preuzimanje poklona za učitelje/učiteljice, profesore/profesorice i tete u vrtiću moguće je u Zagrebu/ Zaprešiću ili prema dogovoru dostavom.

Tina Studio Design

Desiree poklon kutije

Pošalji i podjeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.

Izbornik