Poklon kutije za vjenčanje

Odbrojavamo sitno do nove sezone vjenčanja!

Što najčešće poklanjate mladencima za vjenčanje?

Prije nekih godinu dana bili smo na jednoj predivnoj svadbi na kojoj su mladenci dobili svoju zajedničku karikaturu. Svaki put kada ih posjetimo vidim uokvirenu smiješnu sliku na zidu iznad njihovog televizora, prisjetim se tog prelijepog lipanjskog dana u kojem smo svi uživali i pomislim kako je to uistinu dobar dar.

Osim seta tanjura i posuda za kuhanje koje smo dobili za naše vjenčanje i koje uistinu volim jer je dar praktičan, najdraži mi je dar ipak jedna staklenka s lijepim željama u kojoj su, osim lijepih želja, bile nagurane sitne novčanice. Dok, na primjer, dugo nisam mogla pronaći mjesto na zidu za jednu apstraktnu sliku polugolih lelujalućih likova žena i muškaraca… Iako cijenim dar nikako nije bila u stilu niti jednog kutka u našem stanu.

Ako bolje razmislimo – novac je ipak najbolji poklon – i za Vas i za buduće mladence – ali zašto taj novac ne bi došao u predivnom pakiranju zbog kojeg će Vas mladenci zapamtiti?

Ovaj sam vikend složila poklon kutijicu za jedno ljetno vjenčanje u srpnju (s naručiteljicom sam poklona dugo razmišljala što i kako i dok mi je pričala o boho vjenčanju pod vedrim nebom na jednom imanju pokraj Zagreba… u glavi mi se pojavila slika retro autića na kojem piše „UPRAVO VJENČANI“ dok mladenci voze prašnjavom cestom u suton ili svitanje, vozeći u svoju „sretnidokrajaživota“ priču…

Kako se Vama sviđa ova ideja?

Pošalji i podjeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.

Izbornik