Poklon kutije za buduće mame i bebe

Nedavno me nazvala prijateljica, koja zna da u kući uvijek imam neku kutijicu i malu sitnicu za neki brzi dar. Hitno joj je trebao poklon za buduću mamu. Tog je dana saznala da će postati teta i bila je potpuno izvan sebe od sreće. Na stolu sam uskoro imala arsenal kutijica, mirisnih svijeća, čokolade, kave, bezalkoholnog vina i kozmetike, no u tom trenutku ništa što bi bilo prikladno za jednu „mamatobe“ poklon kutijicu. Osim sitnica za buduću mamu, tu se svakako trebala naći i neka sitnica za bebu u dolasku. Sljedeći sam dan već bila u dućanima u potrazi za onom idealnom, po boji i temi, sitnici koja bi zaokružila ovu priču.

Kada sam, kao studentica, počela zarađivati svoje prve honorare, trošila sam ih kombinirajući setove – odjeće, hrane, knjiga, namještaja. Uvijek je jedna novokupljena stvar trebala još samo dvije ili tri da bi bila potpuna. Znate taj osjećaj? Kada kupite novu fotelju, pa Vam uz nju treba još i stolić za kavu, tepih i jastučić, lampica.. knjiga… pa onda nikada kraja. Mama je sa zabrinutim izrazom lica promatrala moja pustošenja dućana, a onda se nakon nekog vremena pomirila s mojim apetitom za kupovanjem, kupivši mi Šopingholičarku… uistinu je znala koliko djevojci znači novi šal. Imala sam sreću pa sada kroz život koračam s jednim predivnim muškarcem koji kupovanje voli jednako, ako ne i više od mene same.
Iako sam prava šopinholičarka ja volim čak i ona razdoblja kada samoj sebi obećam da neću ništa kupiti … Uistinu se toga i pridržavam! Tada samo hodam po dućanima i gledam stvari. Ponekad se u dućanu sa sitnicama osjećam kao Alisa u zemlji čudesa.

I tako ja stojim u stopedesetiprvom dućanu taj dan, već pomalo očajna jer nisam pronašla ništa prikladno za tu tirkiznu kutijicu (odabrala sam tirkiznu kao neutralnu boju jer u tom trenutku još nismo znali radi li se o curici ili dečku) i onda ga ugledam.. neodoljiv tirkizni body s natpisom: Mom & daddy’s limited little star!

S drugom je kutijom išlo puno lakše… znali smo da mama obožava parfeme pa smo u nju stavili parfem za mame… a treća je već bila kao da pijemo vodu… preslatka haljina za jednu princezu u dolasku i njenu mamu šminkericu.

Nemate li vremena niti volje tumarati dućanima – nazovite me. Zajedno ćemo složiti kutijicu prepunu zagrljaja i poljubaca! Baš onakvu kakvu buduće mame i bebe i zaslužuju!

Poklon kutijice za buduće mame, rođenje beba, krštenja i rođendane!

091 981 3136 / box@desiree-xoxo.com

Pošalji i podjeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.

Izbornik