Personalizirani pokloni

Možete li se sjetiti najboljeg poklona koji ste ikada, u cijelom svom životu, primili?

Ja mogu! Nije najvrjedniji, najskuplji, najveći, pa mogla bih reći – niti najljepši koji sam u životu dobila, ali ipak je najposebniji i meni najdraži. Radi se o željeznom straničniku za knjige koji mi je poklonio suprug za našu željeznu godišnjicu braka, a na koji je ugravirao naš datum vjenčanja uz posvetu: Mom knjiškom moljcu. Nastao je u maloj radionici bračnog para u Nantwichu, proputovao Europom na putu do mene i završio između stranica mog najdražeg romana. Bio je toliko posebno osoban da sam ga danima samo premetala po rukama upijajući tu njegovu posebnost.

Svi mi volimo biti tako posebni da nam netko poželi pokloniti personalizirani dar. Neki otisak sna, neku našu karakteristiku, poseban datum ili naše ime upisano u zvijezde. Ne neki poklon ugrabljen s police supermarketa, set kozmetike ili bocu vina koja dolazi uvijek u istoj, zelenoj ili crvenoj, vrećici za pića, nego nešto što samo MI jesmo.

Zašto personalizirani poklon? Personalizirani pokloni najbolji su način da najposebnijoj osobi u Vašem životu pokažete koliko Vam je važna. Slike, karikature, najdraža pića, šalice, čaše, termosice, čokolade, ili tematske poklon kutije – sve čega se možete sjetiti – personalizirat ćemo za Vas.

Za sva pitanja i nedoumice vrlo rado Vam stojimo na raspolaganju i beskrajno se radujemo svakom Vašem upitu!

Za sva pitanja o personaliziranim poklonima zovite na:  099 441 58 60 (Sandra) ili 098 955 1540 (Tina)

Ili nam pišite na: box@desiree-xoxo.com (Sandra) / tinastudiodesign@gmail.com (Tina)

Desiree xoxo

Tina Studio Design

Pošalji i podjeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.

Izbornik