Personalizirane luksuzne kutije

Priču o meni znate… sve je krenulo s kutijicama i knjigama, zatim se, iz strastvenog hobija pretvorilo u mali posao, a onda je u moju priču ušla i Tina pa sada imamo mali posao s puno posla.

Stojimo u redovima s košaricama punim satenskih vrpci, nabavljamo foliju, kutije, punjenja, ponekad do ponoći slažemo naše narudžbe kako bismo ih na vrijeme mogle predati. Uživamo stvarati i uživamo se veseliti s našim kupcima. Pokloni za vjenčanja, vjenčanu kumu, krsnu ili krizmanu kumu, djeveruše, zahvalnice, personalizirane svijeće, čokolade i čaše i posebni pokloni za rođendane ili godišnjice – sve to, pa još i više strpale smo u Tininu malu poklon galeriju prepunu prelijepih priča.

No već godinama sam u potrazi za onom jednom, u potpunosti savršenom kutijicom. Poslala sam desetke mailova kartonažama, obišla stotinjak trgovina s poklon kutijama – ali niti jedna nije bila ona prava – baš moja kutija iz snova.

Ta moja poklon kutijica iz snova nije trebala biti niti prevelika niti premala, dovoljno duboka da u nju npr. stane obla niska čaša ili dvije, personalizirana čaša za šampanjac, svijeća… Morala je biti savršeno glatkih površina za personalizaciju vanjskih ili unutrašnjih stranica, imati zatvaranje na magnet i naravno satensku vrpcu.

A onda sam ju, kada sam se najmanje nadala, pronašla.

Svoju savršenu kutiju na magnet sa satenskom vrpcom.

I sada ju s ogromnim veseljem možemo ponuditi i Vama!

Možemo ju personalizirati natpisima po Vašoj želji na poklopcu i s unutrašnje strane kutije i puniti ju niskim čašama ili čašama za šampanjac, personaliziranim svijećama, čokoladom, handmade sapunima u obliku makrona ili personaliziranim kuglicama za bor.

Izbor je na Vama, a što god Vi izaberete, mi obećajemo jednu malu, luksuznu kutiju ispunjenu velikim zagrljajima i poljupcima!

Radujemo se Vašim narudžbama!

Sandra & Tina

Pošalji i podjeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.

Izbornik