Haljina od tila

Moj je ormar prepun haljina i haljinica od tila. Kada se doma vratim s još jednom, muž mi najčešće kaže: “O ne, zar još jedna?”.

Kao dijete – bila sam sve samo ne djevojčica. Bila sam dječak iz knjige Zvižduk s Bukovca. Kratko ošišana, poderanih koljena i razbijenog nosa vječito sam se nešto prepirala i tukla s dječacima, a kada mi je jedan dječak rekao da sam ružna, došla sam mami plačući. „Ma nisi ti ružna, ti si prosječna djevojčica!“, rekla je potpuno mirno. Gore od toga da djetetu kažete da nije ružno, valjda je to da mu kažete da je prosječno. Uvijek sam mislila, kada bih ja imala kćer, svakodnevno bih joj ponavljala da je lijepa baš takva kakva je. Nisam sigurna kada se kod mene dogodio preokret, ali danas obožavam haljine od tila u svim slojevima, bojama i dužinama. One su moj podsjetnik na jednu prosječnu ljepotu.

Netko je nekada rekao da bi čovjek svaki dan trebao čitati malo poezije, slušati neku lijepu glazbu i gledati u neku lijepu sliku da ne zaboravi svu ljepotu ovoga svijeta. Ali gledajući svu tu ljepotu, najčešće zaboravimo koliko smo mi sami lijepi. Pogotovo mi žene, vječne kritičarke same sebe. I zato je ovaj Tinin okvir i ova poklon kutijica najbolji podsjetnik na to! Ovaj okvir divan je poklon mami, prijateljici, sestri, kumi ili predivnoj ženskoj osobi u Vašem životu koju želite podsjetiti koliko je predivna samim time što postoji! I na kraju krajeva, koliko Vam je važna!

Mi ih uživamo izdrađivati – u svim bojama, dužinama, imenima i natpisima, a nadamo se da će osobi, kojoj ih poklanjate, biti svakodnevni podsjetnik na to koliko su božanstveno prelijepe!

Ovaj mali podsjetnik ljepote dostavljamo sa osmijehom (Zagreb/Zaprešić) ili šaljemo gdje god je potreban.

Tina&Sandra

Pošalji i podjeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.

Izbornik